spot_img

Snagov, Ilfov | Aproape trei tone de materiale reciclabile au fost strânse, într-o singură zi, la Maratonul Reciclării

Președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma a dat startul curățeniei de primăvară în județul Ilfov. Inițiativa a fost susținută de Consiliul Județean Ilfov, Primăria Snagov, Fundația Ilfov Împreună și Asociația Creștem România Împreună, iar rezultatele au fost pe măsură, relatează Sursa Zilei.

Zeci de voluntari și parteneri locali s-au adunat pentru a da startul curățeniei de primăvară la Maratonul de Reciclare organizat în Snagov. De la ora 10, echipele formate din voluntari și parteneri locali au pornit pe traseele stabilite, hotărâți să adune gunoaiele aruncate la întâmplare și să le depoziteze în sacii pregătiți. Scopul tuturor a fost nu doar să curețe spațiile comune, ci și să arate că fiecare gest contează în menținerea frumuseții și curățeniei în județul Ilfov.

Aproape trei tone de materiale reciclabile  au fost strânse la Snagov

”Este o cantitate imensă, dacă ne gândim că e vorba de gunoaie aruncate la întâmplare. Le mulțumesc celor aproape 300 de voluntari care ne-au fost alături, în demersul nostru pentru un mediu mai curat și pentru schimbarea mentalității!

Le mulțumesc și partenerilor: Mihai Anghel și Primăria Snagov, Asociația Creștem România Împreună și Fundația Ilfov Împreună.

Citește și: 25 de păduri urbane în 14 orașe parte din programul ”România plantează pentru mâine”

Reciclarea înseamnă că un lucru vechi capătă o viață nouă. În felul acesta, susținem economia circulară. E important să reciclăm pentru că așa păstrăm mediul curat. Asta inseamnă un mediu mai sănătos pentru noi și copiii noștri. Dacă noi reciclăm, copiii noștri vor avea un exemplu bun de urmat, iar puterea exemplului este cea mai bună lecție”, a declarat președintele CJ Ilfov.

Sursa video: Facebook Hubert Thuma

spot_img

Articole asemănătoare

Ultimele articole