spot_img

FOTO. Ploaie torențială, vijelii și grindină în București și Ilfov. Linii de autobuz și tramvai blocate, copaci căzuți peste mașini

Ploaie torențială, vijelii și grindină în București și Ilfov. Linii de autobuz și tramvai blocate, copaci căzuți peste mașini.

Meteorologii au emis o atenționare nowcasting cod galben de ploaie torențială, vijelii și grindină pentru București și Ilfov. Traficul rutier este blocat pe mai multe linii de tramvai și autobuz. Pompierii intervin în mai multe cartiere unde au căzut copaci peste mașini sau au blocat străzile.

”Ca urmare a fenomenelor meteo, pe durata codului galben, ISU Bucureşti – Ilfov a gestionat 46 de intervenţii – 44 în municipiul Bucureşti şi 2 in judeţul Ilfov. Acestea au constat în îndepărtarea a 44 de copaci căzuţi, a unui stâlp căzut şi a unui element de construcţie. Au fost avariate 33 de autoturisme şi un acoperiş”, conform ISU.

O persoană a fost surprinsă într-o mașină lovită de un copac căzut. Aceasta a fost scoasă din maşină conştientă şi a fost transportată la spital. Potrivit ISU Bucureşti – Ilfov, au căzut copaci pe maşini în zona Intrarea Pitulici, str. Cetatea de Baltă şi str. Modoran Ene, pe Bulevardul Metalurgiei 136 un copac a căzut pe carosabil, iar pe strada Samuil Vulcan un copac a căzut pe gardul Liceului Dimitrie Gusti.

Peisaj ca de iarnă pe Transalpina, unde s-a depus covor de gheață. Grindină cât oul de găină în Vâlcea

În Vâlcea a căzut grindină cât oul de găină. Bucățile  de gheață au spart geamurile mașinilor și au distrus acoperișuri ale caselor. Pe Transalpina s-a depus un covor de gheață.

Pe Transalpina s-a depus un covor de gheață. Peisajul pare de început de iarnă.

spot_img

Articole asemănătoare

Ultimele articole