spot_img

Literele de pe Tâmpa și clădirea Primăriei Brașov vor fi iluminate în verde, cu ocazia Forumului Orașelor Verzi

27 de primari din țară și din Europa, 6 viceprimari, 54 de experți de mediu, 30 de reprezentanți ai mediului de business și peste 100 funcționari publici s-au reunit la Brașov cu ocazia Forumului Orașelor Verzi.

Primari ai orașelor Brașov, Iași, Buzău, Câmpulung, Roman, Tulcea, Sector 2 și Sector 6 București, dar și viceprimari și funcționari publici din România și din țări ca Italia, Spania, Portugalia, Germania, Olanda, Moldova, UK vor participa atât la conferința de politici publice, cât și la atelierele de lucru unde vor împărtăși soluții și abordări practice pentru provocările din domeniul politicilor publice de mediu.

Organizată la Brașov, în perioada în perioada 5-7 septembrie, la hotel Qosmo, Conferința Internațională de Politici Publice de Mediu reprezintă un spațiu unic de schimb de idei și expertiză între lideri politici, experți de mediu și reprezentanți ai administrațiilor locale și face parte din Forumul Orașelor Verzi.

Pentru a marca evenimentul, săptămâna aceasta atât literele de pe Tâmpa, cât și clădirea Primăriei Brașov vor fi iluminate în verde, culoarea oficială a FOV 2023.
Sub tema „Schimbăm perspectiva. Îmbrățișăm transformarea. Alegem acțiunea. Împreună.”, FOV aduce în prim plan ideea că ne aflăm într-un moment critic al istoriei noastre și îndeamnă la o schimbare de paradigmă în abordarea problemelor legate de mediul înconjurător și de viitorul orașelor noastre.

spot_img

Articole asemănătoare

Ultimele articole