spot_img

AFM: Noi dosare în cadrul Programelor Rabla și Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare

194 de gospodării din Tulcea beneficiază de Prima conectare

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) anunţă că a publicat noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Rabla Clasic, Rabla Plus, Rabla Local şi Prima Conectare, la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare în urma şedinţei comitetului de avizare de luni.

Potrivit AFM, pentru Programul Rabla Clasic au fost aprobate 284 de dosare pentru 454 de autovehicule şi 16 motociclete în valoare de 6.636.500 de lei. De asemenea, au fost publicate noi liste care conţin 5 contestaţii aprobate pentru 11 autovehicule, în valoare de 93.000 de lei.

În cadrul Programului Rabla Plus au fost aprobate 436 de dosare pentru 751 de ecotichete în valoare de 39.182.000 de lei şi 22 de contestaţii aprobate pentru 40 de ecotichete în valoare de 2.021.000 de lei.

De asemenea, în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice a fost publicată o nouă listă care conţine 3 contestaţii aprobate.

Pentru Programul Rabla Local a fost publicată lista care conţine 495 de dosare de acceptare depuse de către solicitanţii unităţi administrativ-teritoriale pentru 99.596 de autovehicule uzate.

Referitor la Programul Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă şi canalizare, finanţat din PNRR, a fost publicată o nouă listă conţinând un dosar acceptat în valoare de 1.813.327,70 lei, depus de UAT Comuna Frecăţei, judeţul Tulcea, pentru branşarea la reţeaua de alimentare cu apă şi canalizare a 194 de gospodării.

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secţiunile aferente Programelor Rabla Clasic, Rabla Plus, Casa Verde Fotovoltaice, Rabla Local şi Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă şi canalizare (PNRR).

spot_img

Articole asemănătoare

Ultimele articole