spot_img

Cum arată cea mai spectaculoasă vilă din Grecia. A fost gândită ca un iaht futurist și funcționează pe principii sustenabile

Cu vedere la coasta mediteraneană a Greciei, Villa Earth din Vrantsi este o reședință privată care se integrează perfect în peisajul său natural, promovând în același timp o estetică îndrăzneață și dinamică. Cu un design minimalist, structura îmbină linii fluide, forme organice și materialitate futuristă pentru a semăna cu imaginea unui iaht care iese din ape și în stâncă. Fabricată din sticlă, oțel și beton, fațada modernă a vilei evocă o curbură organică care se armonizează cu împrejurimile sale.

În plus, arhitecții de top integrează verdeață luxuriantă de pe acoperiș și infuzează caracteristici de durabilitate în interior pentru o abordare de design conștientă de mediu.

Amplasată între zona stâncoasă și mare, Villa Earth încearcă să întruchipeze viața de lux.

Villa Earth a fost proiectată de Atelierul de arhitectura Vrantsi din Atena și combină eleganța cu farmecul nautic subtil, creând un spectacol vizual izbitor al unui iaht grandios, plutitor în mijlocul peisajului natural expansiv. Clădirea se integrează perfect în peisajul natural dar abordează în același timp o estetică dinamică și ieșită din comun.

Vila este modelată din sticlă, oțel și beton de înaltă performanță – materiale alese pentru estetica și durabilitatea lor futuristă. Mai mult, arhitecții au folosit tehnologii avansate, inclusiv modelarea parametrică și fabricarea digitală, pentru a realiza curbele organice complexe și linii fluide ale structurii, care se află în dialog cu contextul natural.

Arhitecții au gândit construcția pentru a servi drept un sanctuar intim, situat între stânci și mare.

Pe lângă spațiile de locuit, vila are de asemenea și o piscină privată și diferite săli și zone exterioare dedicate activităților sportive.

sursa: www.designboom.com

spot_img

Articole asemănătoare

Ultimele articole