spot_img

100.000 de lei amendă dată de Garda de Mediu unei firme din Prahova. Nerespectarea condiţiilor de stocare a deşeurilor feroase

100.000 de lei amendă dată de Garda de Mediu unei firme din Prahova. Nerespectarea condiţiilor de stocare a deşeurilor feroase. O societate din judeţul Prahova, care se ocupă cu colectarea, sortarea şi depozitarea deşeurilor feroase, a primit amendă de la comisarii Gărzii de Mediu care au constatat că reprezentanţii firmei nu au respectat nici suprafaţa şi nici condiţiile privind depozitarea deşeurilor.

Amenda de 100.000 de lei a fost dată unei firme care îşi desfăşoară activitatea în oraşul prahovean Mizil şi în urma unui control neanunţat al Gărzii de Mediu.

„Controlul efectuat a vizat verificarea modului de respectare a condiţiilor impuse în Autorizaţia de Mediu pentru domeniul de activitate de colectare, sortare şi depozitare temporară a deşeurilor metalice. Urmare verificărilor efectuate în teren şi a documentelor puse la dispoziţie s-a constatat că operatorul economic nu a respectat condiţiile stabilite în actul de reglementare, nefiind respectată suprafaţa şi condiţiile de depozitare/stocare temporară a tipurilor de deşeuri regăsite pe amplasament”; informează, vineri, pe Facebook, Garda de Mediu Prahova.

Comisarii de mediu au stabilit totodată un program în baza căruia agentul economic sancţonat trebuie să remedieze neconformităţile constatate.

spot_img

Articole asemănătoare

Ultimele articole