spot_img

Vehiculul cu baterie universală | Soluție de mobilitate electrică urbană testată cu succes

Vehiculele electrice ce funcționează cu o baterie universală interschimbabile se impun pe străzile din Capitală. Acest lucru se datorează companiei e-Mobility Rentals, cea care a implementat, în premieră în Europa, un ecosistem inovativ de Vehicule electrice ce funcționează cu o Baterie universală interschimbabilă și care construiește și gestionează o rețea de Stații de schimb de baterii (battery swap) în continuă creștere.

Cu parteneri puternici în domenii precum retail, horeca și delivery, e-Mobility Rentals are astăzi în circulație 100 de vehicule electrice în București, alte 400 urmând a fi achiziționate până la sfârșitul anului. Companiile partenere e-Mobility Rentals pot alege dintre 7 tipuri de vehicule ce funcționează toate cu un singur tip de baterie universală, interschimbabilă în mai puțin de un minut la oricare dintre cele 10 stații swap instalate până acum în București.

În prezent, patru tipuri de scutere și trei tipuri de mașini electrice din flota e-Mobility Rentals pot fi închiriate pentru a livra bunuri de larg consum și alimente, în București și împrejurimi. Utilizatorii beneficiază de: o aplicație de mobil prin care identifică și controleazăstațiile swap, de încărcări cu zero cost, mentenanță gratuită și mașină la schimb în caz de incident, economisind în acest fel, timp șibani și înlăturând din aerul pe care îl respirăm emisiile nocive de carbon pe care le-ar produce o flotă de vehicule ce funcționează cucombustibil fosil. 

Acesta este ecosistemul complet pe care e-Mobility Rentals îl prezintă pe 8 și 9 iunie la Amsterdam, în cadrul celei mai mari conferințe dedicate micro mobilității din lume.

Timp de două zile, echipa e-Mobility Rentals va demonstra cum funcționează vehiculele pe bază de baterie electrică, tehnologia din spatele bateriilor și a stațiilor swap precum și beneficiile pe care le aduce un astfel de ecosistem tuturor utilizatorilor e-Mobility Rentals, companii și orașe.

Micromobility Europe 2023 este al doilea mare eveniment internațional din acest an

Pe 8 iunie urcăm pe scena Micromobility Europe 2023 într-un dialog cu CEOs & co-fondatori de businessuri de mobilitate și consultanți în domeniu. Împreună vom vorbi despre cum atingi excelența operațională într-un business de e-mobility care trebuie să funcționeze într-o piață cu reguli și standarde clare dar mai ales guvernată de așteptările unei noi generații de consumatori conștienți de fragilitatea planetei. Vom povesti despre cum e-Mobility Rentals a dezvoltat un ecosistem circular de vehicule de închiriat cu baterii interschimbabile ca o alternativă excelentă la o infrastructură de încărcare limitată, cu putere de încărcare scăzută și timp lung de încărcare pentru utilizatori” Alina Ștefan, Business Advisor e-Mobility Rentals, speaker în cadrul evenimentului în panelul In Pursuit of Operational Excellence.

Micromobility Europe 2023 este al doilea mare eveniment internațional din acest an la care e-Mobility Rentals își va prezenta soluția inovatoare de vehicule electrice și battery swap stations. Vorbim despre conferința de mobilitate cu cea mai rapidă creștere din lume care reușește cu fiecare ediție să arate puterea pe care o au vehiculele electrice mici de a remodela radical orașele în care trăim. Pentru noi este o platformă ideala prin care vrem să semnalăm că în România există o soluție electrică inovativă, testată, ce reduce efectele pe care transportul convențional, individual și comercial, îl are asupra aerului pe care-l respirăm. O soluție la cheie ce poate fi implementată cu ușurință în toată Europa și nu numai, care se adresează tuturor categoriilor de afaceri, curierilor, horeca și persoanelor care caută un mijloc individual de transport în oraș, curat și convenabil.” Alexandru Slavu, Project Manager Cercetare și Dezvoltare e-Mobility Rentals.

spot_img

Articole asemănătoare

Ultimele articole